Oudere nieuwsberichtenBron: Tijdschrift Conflicthantering / 18 oktober 2012

Landelijke informatiedag ‘Los je Conflict op’.

De Raad voor Rechtsbijstand, het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijks­relaties en de Universiteit van Tilburg organiseren op 20 oktober ‘Los Je Conflict Op’. Een gratis landelijke informatiedag in de Jaarbeurs Utrecht.

Voor wie?
Los je conflict op’ is bedoeld voor iedereen die een (juridisch) probleem, een conflict of simpelweg een ruzie heeft. Via workshops, persoonlijk advies en informatiestands krijgen bezoekers antwoord op vragen op het gebied van scheiding, arbeidsconflicten, financiën, consumentenzaken en problemen met een overheidsinstantie of met de buren.

Workshops en speedconsults
Het programma bestaat uit verschillende workshops en interactieve sessies. Daarnaast hebben bezoekers de mogelijkheid om een (gratis) speedconsult met een mediator te hebben. Deze speedconsults worden uitsluitend verzorgd door NMI registermediators die ingeschreven zijn bij de Raad voor Rechtsbijstand.

NMI-informatiestand
Uiteraard mag ook het NMI op deze landelijke informatiedag voor de burger niet ontbreken. Daarom staan wij met een NMI-stand op de informatiemarkt. Andere aanwezige organisaties zijn onder andere het Juridisch Loket, VARA Kassa, ConsuWijzer, de Raad voor Rechtsbijstand, Rechtwijzer.nl, Mediation naast Rechtspraak en het Nibud. 

Waar & Wanneer?
Los je conflict op’ vindt plaats op zaterdag 20 oktober 2012 van 10.00 tot 17.00 uur in Media Plaza Jaarbeurs Utrecht. De toegang is gratis.

Ga voor meer informatie naar: www.losjeconflictop.nl.

School voor Mediation

Mediation nieuws