Gefeliciteerd!

School voor Mediation

De School voor Mediation feliciteert alle cursisten van de Basisopleiding Mediation die geslaagd zijn voor het assessment en kunnen toetreden tot het MfN-register!

Wij zijn trots op jullie en wensen jullie een glansrijke loopbaan als professioneel mediator, met heel veel plezier en klinkende successen!

Van harte gefeliciteerd, en graag tot ziens!

Namens het hele team van de School voor Mediation,
Leonarda Telling

We danken Lucy Kerstens voor haar bericht en mooie woorden:

“ De Basisopleiding Mediation biedt een fantastisch palet aan werkvormen, die het perspectief hoe je naar conflicten kunt kijken enorm verbreedt en verrijkt. Door steeds weer casussen te spelen, oefen je in het creëren van een neutrale en onpartijdige houding en leer je je eigen valkuilen te herkennen. Een waardevolle bijkomstigheid van de opleiding is dat je zelf effectiever wordt in het hanteren van je eigen conflicten. En door deze methodiek daadwerkelijk te integreren in je dagelijkse leven, leer je  evenwichtiger te handelen in elke complexe situatie.”

Lucy Kerstens
Manager Research Centre CAREM, Hogeschool van Amsterdam.

 

We danken Willy van den Brand voor haar geweldige bericht en mooie woorden:

“ Twee maanden na de afronding van de cursus ben ik geslaagd voor het assessment en mag me nu NMI Registermediator noemen.
Heel veel dank voor de bijdrage die jullie geleverd hebben in voorbereiding voor dit examen. Speciaal dank voor het aandragen van alle benodigde kennis en oefeningen alsook voor jullie professionele begeleiding.
Ik ga me nu focussen op mijn vervolgstappen als officiële ‘bruggenbouwer’.”

Willy van den Brand
Ter Plekke Beter