Masterclass Arbeidsmediation Overzicht

doel

De mediator/niet-jurist een theoretische basis en praktische handvatten te geven, en de specifieke vaardigheden te leren die vereist zijn voor het professioneel begeleiden van mediations vanuit de zakelijke en de juridische kant van arbeidsconflicten.

voor wie

Voor iedere mediator die zich wil specialiseren in Arbeidsmediation. Voor het goed volgen en succesvol afronden van deze masterclass is een gedegen vooropleiding, zoals een Basisopleiding Mediation voor professionals, noodzakelijk.

Als mediator komt u tijdens het proces van een arbeidsmediation een veelheid van juridische voetangels en klemmen tegen.

Hoe begeleidt u dit proces en hoe houdt u de regie?

opzet

Dit allemaal interactief en aan de hand van een case waarbij uw inbreng wordt gevraagd.

Zo worden theorie en praktijk direct aan elkaar gekoppeld.

groep

Maximaal 20 deelnemers, minimaal 8.

data

Nieuwe datum volgt!

Tijd: 13.00-17.30uur: Inloop vanaf 12.30 uur

Zie ook de Agenda.

docenten

mr. Martijn van Hall, mr. Hester Ulehake-Mink van van Hall arbeidsrechtadvocaten te Utrecht. Ron Henkes en mr. Leonarda Telling hebben beiden ruime ervaring als arbeidsmediator.

locatie

Antropia, landgoed de Reehorst, Hoofdstraat 8 te Driebergen. Naast station Driebergen-Zeist, dus goed bereikbaar met openbaar vervoer. Voor de auto is er gratis parkeer­gelegenheid. Voor een routebeschrijving zie: antropia.nl/route

kosten

€ 125,- euro excl BTW

Oud-cursisten van onze Basisopleiding Mediation voor professionals geven wij bij aanmelding een vaste korting van 10%. Zij betalen dus € 112,50 excl BTW.

MfN

4 PE-punten categorie 1A

Let op

Voor het goed kunnen volgen van de masterclass arbeidsrecht is het afgerond hebben van een basisleiding, zoals onze Basisopleiding Mediation voor professionals, noodzakelijk.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten