Video-opnamedag

Video-opname voor het video-assessment.

Na de Basisopleiding en de kennistoets is er voor de aankomende MfN-registermediator nog één horde te nemen: het assessment.

We bieden u de gelegenheid in aansluiting op een vaardigheidsdag een video-opname te maken die u kunt gebruiken voor het video-assessment. Wij zorgen voor de geschikte ruimte, een ervaren begeleider, een ervaren acteur/actrice en video-apparatuur. Het eindresultaat is een opname die voldoet aan de technische eisen van het MfN en die ter beoordeling kan worden voorgelegd aan het examenbureau Intop.

Eigen keuze van de casus, tijd en aandacht voor geconcentreerde voorbereiding, begeleiding door ervaren trainer/assessor, ingespeelde acteurs, nadruk op de criteria van het assessment, directe feedback door de begeleider, eigen review van de resulterende opname, overleg over de geschiktheid van het resultaat. 

Als u dit bij ons laat doen heeft dat een aantal voordelen:

 • Uw begeleider is een ervaren trainer, registermediator en assessor, en kent dus criteria van het assessment.
 • Onze professionele trainingsacteur/actrice kent de eisen die aan het assessment worden gesteld.
 • Onze opname-apparatuur is nieuw en levert helder en scherp beeldmateriaal met goed verstaanbaar geluid.
 • We beschikken over voldoende oefenruimtes om u rustig te kunnen voorbereiden op de mediation.
 • U kunt vooraf zelf het onderwerp bepalen (familie-, buren-, arbeids- of zakelijk conflict), zodat u voorbereid de mediation instapt. U kunt ook van tevoren uw eigen casuïstiek insturen, die dan op de criteria van het assessment beoordeeld zal worden.
 • Na afloop van de mediation krijgt u uitvoerige feedback van uw begeleider, en u krijgt de opname via wetransfer toegestuurd, zodat u deze in alle rust kunt bekijken.
 • Naderhand kunt u met de begeleider bespreken of de opname definitief is en geschikt om op te sturen naar Intop voor het video-assessment.

Om de slagingskans zo groot mogelijk te maken, adviseren wij u zich voorafgaand aan de opnamedag terdege voor te bereiden! Dat kan door deel te nemen aan een vaardigheidss­dag. Of u oefent met uw intervisiegroep daar intensief op, zodat u met vertrouwen kunt kiezen voor een videosessie.

Hoewel alle voorbereiding en intensieve oefening tot het gewenste resultaat moet leiden, kan de School voor Mediation echter niet garanderen dat u ook zal slagen met de gemaakte video. De beoordeling daarvan ligt exclusief bij het examenbureau Intop.

Indien u interesse heeft, maar alle genoemde data zijn vol, neem dan contact met ons op via het aanmeldformulier. Dan zoeken we naar een oplossing op maat.

U kunt om te overleggen over de mogelijkheid van andere of extra data altijd contact met ons opnemen via het aanmeldformulier.

Het is ook mogelijk om met een eigen groep van 4 deelnemers in onderling overleg met ons, een voor u geschikte datum te bepalen.
Neem daarover gerust contact met ons op via het aanmeldformulier.

doel

Faciliteren en begeleiden van de video-opname voor het video-assessment.

voor wie

Voor iedereen die geslaagd is voor de kennistoets en zich heeft voorbereid op het assessment en kiest voor het video-assessment.

opzet

 • Persoonlijke keuze van de casus en tijd voor voorbereiding
 • begeleiding door ervaren trainer/assessor
 • persoonlijke coaching op basis van het assessment instrument
 • video-opname van de mediation in een rollenspel met twee professionele trainingsacteurs
 • technische faciliteiten die voldoen aan de eisen van Mediationtoes
 • video opname in jouw inbox
 • overleg over het eindresultaat.
 • groep

  Van 3 tot maximaal 4 deelnemers.

  data

  -21 juni 2024

  De duur van één video-registratie is ongeveer 1,5 uur.

  We geven de Video-opnamedag ook ‘on-demand’. Neem hiervoor contact met ons op via het aanmeldformulier.

  begeleiding

  Een ervaren begeleider die tevens assessor is en twee professionele trainingsacteurs.

  locatie

  Landgoed Overhorst, Hoofdstraat 250 te Driebergen.

  kosten

  De prijs van een video-opname met video in jouw inbox is: € 795,-. Twee video’s: € 1.195,-. Vrij van BTW. Inclusief koffie en thee.

  Alumni van onze Basisopleiding betalen voor 1 video: € 700,- en bij 2 video’s € 1.095,-.

  extra informatie

  aanmelden

  Door middel van het invullen van aanmeldformulier.

  U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

  browsehappy.com sluiten