Kennismakingsdag

Kom dinsdag 28 mei 2024 kennismaken met mediation­vaardig­heden en aspecten van communicatie rond conflicten!

We geven deze dag een introductieworkshop voor geïnteresseerden waarin we stilstaan bij mechanismen in conflicten en mediationvaardigheden, communicatie en houding. Deze workshop is als een cursusdag ontleend aan de ‘Basisopleiding Mediation voor professionals’ en geeft een goede demonstratie van de behandelde stof en onze wijze van kennis­overdracht. U krijgt optimaal inzicht of zo’n opleiding bij u aansluit.

Conflicten komen overal voor. In uw eigen omgeving, in het bedrijfsleven en bij de (semi)overheid. En, klachten en conflicten kunnen veel geld kosten. Kunt u effectief met conflicten omgaan? Weet u hoe u escalatie kan voorkomen? Weet u hoe u weer grip krijgt op een uit de hand gelopen situatie?

Het zijn mediationvaardigheden die u daarbij helpen. Wilt u meer zicht krijgen op de mogelijkheden van mediation en conflictbeheersing, noteer dan deze dag!

doel

Kennismaken met mediationvaardigheden en aspecten van communicatie rond conflicten.

voor wie

Voor iedereen die privé of in het werk, in het bedrijfsleven of  bij (semi)overheid, te maken heeft met conflicten of  belangen­tegen­stellingen en kennis wil maken met mediation­vaardigheden.

opzet

Compacte theorie en oefeningen, bij voorkeur uit uw eigen praktijk.

docenten

Onze trainers hebben allen ruime praktijkervaring als MfN-registermediator. Daarnaast zijn zij ook MfN-assessor.

groep

Maximaal 9 deelnemers.

datum

Dinsdag 28 mei 2024, van 10:00 tot 17:00 uur.
We ontvangen u met koffie en thee, een lunch en een drankje na afloop.

locatie

Antropia, landgoed de Reehorst, Hoofdstraat 8 te Driebergen. Naast station Driebergen-Zeist, dus goed bereikbaar met openbaar vervoer. Voor een routebeschrijving zie: antropia.nl/route

kosten

€ 275,– vrij van BTW.
Besluit u na deze introductiedag de ‘Basisopleiding Mediation voor professionals’ te volgen, dan geven we u bij aanmelding voor die opleiding een korting van € 150,–.

aanmelden

Neem voor het aanmelden voor een kennismakingsdag telefonisch contact op met 06 5379 5525 of via het kennismakingsformulier.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten