Vaardigheidsdag

Geconcentreerd oefenen voor
verdieping en het assessment

Wilt u uw persoonlijke mediationvaardigheden verder ontwikkelen? In een ontspannen en geconcentreerde setting? Dan is deze Vaardigheidsdag geschikt voor u!

Oefenen, oefenen en nóg meer oefenen voor uw persoonlijke verdieping en ter voorbereiding op het assessment! 

Deze Vaardigheidsdag biedt u de gelegenheid met een kleine groep te oefenen, als mediator, observator en als partij in de mediation. Wij zorgen voor de rollen­spelen die geschikt zijn voor het assessment. U kunt zelf aangeven welke soort mediation u wilt oefenen.

U wordt daarin deskundig bijgestaan door uw begeleider – dit is een ervaren trainer, die werkzaam is als register­mediator en assessor is bij het examen. We nemen de video­ op en tegen een kleine vergoeding ontvangt u via wetransfer de opname om deze naderhand in alle rust te kunnen bekijken.

doel

Het oefenen van de mediationvaardigheden voor persoonlijke verdieping en/of voor het assessment. In een ontspannen en geconcentreerde setting.

voor wie

Voor iedereen die geslaagd is voor de kennistoets en zich wil voorbereiden op het assessment.

Heeft u een eigen groepje dan kunt u een vaardigheidsdag ook ‘on demand’ aanvragen. Wilt u hiervoor dan contact met ons opnemen?

opzet

In een kleine groep van 4 tot 6 deelnemers leren door en van elkaar. Veel oefenen in de rol als mediator, observator en ook als partij in de mediation.
Eventueel met videoregistratie voor uw eigen evaluatie.

groep

Van 4 tot 6 deelnemers.

data

-27 maart 2024
-30 mei 2024
-30 augustus 2024

De Vaardigheidsdag is van 10:00 tot 17:00 uur. Inloop vanaf 09:30 uur.

Begeleiding

Oefenen met een ervaren trainer, registermediator en assessor als sparringpartner.

locatie

Landgoed Overhorst, Hoofdstraat 250 te Driebergen.

kosten

De prijs van een vaardigheidsdag is: € 495,-.
Vrij van BTW. Inclusief koffie, thee en lunch.
Oud-cursisten van onze Basisopleiding betalen € 410,-.

MfN

6 PE-punten categorie 1A (aangevraagd).

kwalificaties

Wat zijn de kwalificaties waarop assessoren letten tijdens het assessment? Download een PDF van het Observatieformulier Gedragscriteria. Daarin worden de 5 hoofdcompetenties van de mediator beschreven.

aanmelden

Door middel van het invullen van aanmeldformulier.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten