Masterclass Arbeidsmediation Programma

De opbouw van de masterclass is zo opgezet dat theorie op een begrijpelijke wijze wordt meegegeven.  Ook wordt er een koppeling met de praktijk gemaakt zodat u deze daarna in uw eigen praktijk kunt toepassen.

Martijn van Hall en Hester Ulehake-Mink, beiden advocaat bij van Hall Advocaten Arbeidsrecht,  nemen u in kort tijdsbestek mee en leggen de  juridische voetangels en klemmen helder en overzichtelijk aan u uit.

Ook voor niet juridisch geschoolden!

Masterclass conflicten op de werkvloer.

Wat komt een mediator zoal tegen en waar dien je als mediator juridisch op te letten zodat je niet onderuit gaat tijdens het mediationproces.

Dus: hoe sluit je aan bij de juridische werkelijkheid en actuele ontwikkelingen op het soms toch al grillige arbeidsmediationpad.

Theorie rondom de arbeidsongeschikte medewerker.

Juridische aspecten, verplichtingen van de medewerker en de werkgever, reïntegratie 1e en 2e spoor (ook herplaatsing binnen het concern indien mogelijk).

Exit en de verschillende ontslaggronden 7:669 BW 

Wat is nodig bij ontslag volgens UWV, en wat als dit via de kantonrechter en de zgn persoonsgebonden ontslaggronden verloopt? En hoe zit het als je als mediator geconfronteerd wordt in een mediation met de vaststellingsovereenkomst, VSO? Waar dien je dan op te letten?

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten