Coaching Overzicht

s

Doel

U krijgt inzicht in coaching, het verloop van een coachingtraject en datgene wat nodig is voor coaching. U ontwikkelt vaardig­heden om coachings­gesprekken te voeren en verschillende coachings­stijlen toe te passen. U leert te reflecteren op uw eigen rol als coach (aan de hand van persoonlijke leerdoelen en door de inbreng van eigen vraagstukken).

Voor wie

De training is bestemd voor mediators die willen kennismaken met coaching en voor leidinggevenden en professionals die beroeps­halve dienen te beschikken over coachingsvaardigheden waarbij inzicht in coaching en het verloop van een coaching­proces van belang is.

Opzet

Dag 1 – Introductie
Dag 2 – Coachingsstijlen
Dag 3 – Verdieping van de ervaringen met coachingsstijlen
Dag 4 – Terugkomdag

Zie verder bij het programma.

Docent

Gérard Vreman, senior organisatieadviseur en coach

Werkwijze

In deze training staat ervarend leren centraal. Theoretische kaders, modellen en interventiemogelijkheden worden aangereikt en in de training wordt hiermee ervaring opgedaan. Er wordt aandacht besteed aan uw eigen leervragen. Tussen de verschillende blokken worden opdrachten uitgevoerd, waarbij het gewenst is dat u daadwerkelijk een coachee begeleidt. De ervaringen worden ingebracht tijdens de training en vormen een uitgangspunt voor verdere verdieping.

Literatuur

Coachen met collega’s

Door Erik de Haan en Yvonne Burger

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten