Opleidingen

Waarom een opleiding bij school voor mediation? De filmpjes en quotes van de opleidingen van vorige deelnemers zeggen al veel. Zo ook het cijfer wat wij na afloop tijdens een evaluatie ontvangen.

Wat wij graag willen onderstrepen: in een korte tijd een door betrokken trainers gegeven erkende opleiding. Trainers die er zijn om uw persoonlijke ontwikkeling te volgen. Naast denken, oefenen en doen dus ook op het geleerde reflecteren. Dat gebeurt bij de basisopleiding en de specialisatie door middel van huiswerkopdrachten. Zodat na afloop iedere deelnemer in staat is dit op zijn of haar eigen wijze in de praktijk te brengen.

In de basisopleiding mediation voor professionals is een juridische quiz opgenomen, zodat ook niet juristen dit goed in de vingers krijgen. Daarnaast worden op dag 8 twee mediations als ware het ‘assessments’ geoefend en is er proefexamen over de geboden theorie. Daarmee is iedere deelnemer zo goed mogelijk voorbereid op wat nog te wachten staat nadat de lesdeuren van de School dichtvallen na de gevolgde basisopleiding.

Bij de specialisatie familiemediation wordt met een casus gewerkt die tijdens de 8-daagse opleiding wordt gebruikt om naast het examen op dag 8 iedere deelnemer goed en gedegen op de praktijk voor te bereiden.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten