Oriëntatie

Kom een keer kennismaken tijdens een kennismakingsavond!

Waarom een opleiding bij school voor mediation? De filmpjes en quotes van de opleidingen van vorige deelnemers zeggen al veel. Zo ook het cijfer wat wij na afloop tijdens een evaluatie ontvangen. Onze basisopleiding wordt gewaardeerd met een 9,2 en de specialisatie familiemediation ook met een 9,2!

Wat wij graag willen onderstrepen: Een in korte tijd door betrokken trainers gegeven erkende training. De trainers zijn er om uw persoonlijke ontwikkeling te volgen. Naast denken, oefenen en doen dus ook op het geleerde reflecteren, dit o.m. door middel van huiswerkopdrachten. Zodat na afloop iedere deelnemer in staat is op zijn of haar eigen wijze professioneel met het geleerde aan de slag kan!

Extra: Trainers die gedurende de training uw persoonlijke ontwikkeling volgen! Daarnaast is er tijdens de basisopleiding Mediation voor Professionals een juridische quiz opgenomen, zodat ook niet juristen dit goed in de vingers krijgen. Bovendien worden op dag 8 twee mediations als ware het ‘assessments’ geoefend en is er proefexamen theoretische kennis.

Iedere deelnemer is daarmee zo goed mogelijk voorbereid op wat nog te wachten staat nadat de lesdeuren van de School dichtvallen na de gevolgde training.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten