Disclaimer

De School voor Mediation besteedt veel aandacht en zorg aan het onderhoud van haar website. Er vinden voortdurend wijzigingen plaats in de inhoud en aanpassingen aan de layout. Het kan voorkomen dat de gepubliceerde informatie niet volledig of zelfs onjuist is. Bij het bewerken van de website zijn fouten niet altijd te vermijden.

De inhoud van onze website bevat algemene informatie en kan niet worden beschouwd als een definitief of professioneel advies. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend. We kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor directe of indirecte schade als gevolg van het gebruik, of handelingen op grond van de door ons op deze website verstrekte informatie.

De lezer wordt aangeraden niet alleen te vertrouwen op de informatie op de website, maar altijd eerst bij de School voor Mediation mondelinge en/of schriftelijke inlichtingen in te winnen, alvorens beslissingen te nemen of tot handelen over te gaan. Informatie op de site wordt door ons geregeld gewijzigd zonder verplichting tot kennisgeving of aankondiging.

Melding van vermoedelijke onjuistheden op de website stellen wij zeer op prijs.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten