Coaching

Compacte 4-daagse training Coaching, Conflictcoaching en Coachings­vaardigheden

In deze 4-daagse training coaching, conflictcoaching en coachingsvaardigheden maakt u kennis met verschillende coachingsstijlen en kunt u uw vaardigheden in coaching verstevigen zonder direct een professioneel coach te worden.

Coaching is een gerichte vorm van werkgerelateerd leren. De toegevoegde waarde van coaching kan aanzienlijk zijn op momenten dat het lastig is om herkend ineffectief gedrag te veranderen of om complexe (samenwerkings)vraagstukken op te lossen.

Docent Gérard Vreman is senior organisatieadviseur en coach. Hij was eerder ondermeer werkzaam als managing partner bij Twijnstra Gudde. Inmiddels is hij vele jaren als coach verbonden aan IMD business school in Lausanne. Hij heeft een eigen praktijk als organisatieadviseur en coach. Hij doceert op het terrein van coaching en op het terrein van leiderschapsontwikkeling aan enkele postdoctorale opleidingen.

In de opbouw van het programma worden theoretische modellen en interventie­mogelijkheden verbonden met veel praktijkoefeningen, waarbij het de bedoeling is dat u uw eigen leervragen en praktijksituatie inbrengt.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten