Specialisatie Familiemediation Overzicht

doel

De mediator de theoretische basiskennis en praktische vaardig­heden te geven voor het begeleiden en professioneel afwikkelen van alle aspecten die een rol spelen bij (eenvoudige) (echt)scheidingen.

voor wie

Voor iedere mediator die zich wil specialiseren in Familiemediation. Voor het volgen van deze opleiding is het vereist eerder een door het MfN erkende en geaccrediteerde Basisopleiding Mediation met goed gevolg te hebben afgerond.

opzet

Ervarend leren, met een mooie afwisseling van theorie en oefenen en veel zelf doen.
De theorie wordt belicht vanuit de praktijk door simulaties, toetsen, oefenopdrachten, én humor.
Voor de opbouw en dagindeling zie het programma van de opleiding.

groep

Minimaal 6 deelnemers. Kleine groep, dus voldoende aandacht.

data

docenten

Drie trainers van School voor Mediation, allen met ruime ervaring als MfN‑register­mediator en MfN‑familie­mediator, trainer en coach.

  • Angelique van Nistelrooij, MfN-registermediator en gespecialiseerd Familie­mediator, scheidingsspecialist en gecertificeerd omgangsbegeleider.
  • Drs. Jacqueline van der Vorm FFP RFEA, financieel specialist, Register Financieel Echtscheidings­adviseur, MfN-registermediator en Familiemediator.
  • Mr. Judith van der Klei, advocaat en MfN-registermediator, gespecialiseerd in arbeidsrecht en personen- en familierecht.

locatie

Antropia, Landgoed de Reehorst te Driebergen. Vlak naast station Driebergen-Zeist, goed bereikbaar met de trein en met de auto. Voor een routebeschrijving: antropia.nl/route/

kosten

€ 3.200,- (8 dagen), vrij van BTW, inclusief lesmateriaal, koffie, thee en lunch. Niet inbegrepen zijn studieboeken (ca. € 150,- tot € 245,-). Voor een overzicht van de benodigde studieboeken, zie de Literatuurlijst.

Oud-cursisten van onze Basisopleiding Mediation geven wij een vaste korting van € 100,-. Zij betalen dus € 3.100,-.

We geven op de Opleiding tot Familiemediator een vroeg­boekkorting van € 100,- voor aanmeldingen tot 2 weken vóór de start van de opleiding. U betaalt dan geen € 3.200,- maar € 3.100,-. Oud-cursisten betalen dan € 3.000,-.

MfN

24 PE-punten categorie 1A plus 24 PE-punten categorie 2.

let op

Let op: Voor het volgen van deze opleiding tot Familie­mediator is het vereist eerder een door het MfN erkende en geaccrediteerde Basisopleiding Mediation met goed gevolg te hebben afgerond.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten