Basisopleiding

De 10-daagse Basisopleiding Mediation voor professionals is bedoeld voor een brede doelgroep. Het MfN (Mediatorsfederatie Nederland) en KNB de Notaris hebben de opleiding erkend en geaccrediteerd. Beoordeeld en gewaardeerd met een 9+!

In de opleiding leert u verschillende mediationtechnieken waarmee u een situatie die vastzit weer vlot trekt.

U leert de achterliggende belangen boven tafel te krijgen en de communicatie te herstellen. Kortom: Beweging brengen in dat wat vast zit.

Deze opleiding vraagt van u inzet en vermogen tot zelfreflectie.

Als u in een conflict­situatie neutraal wilt zijn en blijven, als u meer grip op de situatie wilt, kortom u hierin meer wilt bekwamen, volg dan deze 9-daagse opleiding.

Afhankelijk van de groepsgrootte wordt u begeleid door één of twee ervaren docenten/trainers. Bij inzet van twee docenten zal één van de twee docenten gedurende de hele looptijd altijd aanwezig zijn om uw persoonlijke ontwikkeling te volgen.

In de opleiding komen onder andere aan de orde:
conflictmechanismen
communicatie- en interventie­technieken
vormen van onderhandelen
juridische aspecten rond mediation
het mediation-proces
en diverse vormen van mediation.
Voor de volledige inhoud en opzet van de dagen, zie hiernaast bij Programma.

Behalve de theorie is er voldoende oefenmogelijkheid om de mediationvaardigheden in praktijk te brengen, zodat u het zelf ‘in de vingers krijgt’.
Dus leren door te ervaren! 

Deze Basisopleiding Mediation stelt u in staat om na het afleggen en behalen van het theorie-examen (de kennistoets) en het praktijkexamen (het assessment) aan de slag te gaan als MfN-registermediator
óf
zonder deze examens de vaardig­heden te gebruiken in uw dagelijkse praktijk (zowel werk als privé).

Naast uw tijdsinvestering zijn de kosten € 4.495,- voor alle 10 dagen, vrij van BTW, inclusief studiemateriaal. De kosten voor het boekenpakket met verplichte literatuur bedraagt € 230,- incl BTW. Maakt u gebruik van de vroegboekkorting dan betaalt u € 4.345,-!

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten