Conflictvaardig

Hier kunt u opleidingen vinden die bedoeld zijn voor professionals die zich bezig houden met communicatie, onderhandelen, coachen en hierin effectiever willen worden.

Geen mediator worden en toch effectief en duidelijk communiceren in lastige situaties? Hiernaast ziet u een aantal trainingen die u hierbij kunnen helpen.

Als er sprake is van tegengestelde belangen, hoe ga je daar dan goed mee om? Soms wordt onbewust bij de ander weerstand opgeroepen, waardoor niet bereikt wordt wat u eigenlijk wilt. Hoe krijgt u de ander mee? Hoe voorkomt u gedoe? Het proces en het gesprek in juiste banen leiden is dan een hele klus.

Kortom trainingen waarin u leert de juiste interventies in te zetten, om te gaan met weerstand en toch u doel te bereiken. U leert conflictvaardiger te worden en anders te communiceren. 

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten