Masterclass: Excellente gespreksvoering

Elk conflict begint met een gevoel

Hoe voorkom je gedoe?
Deze masterclass leert u een gesprek zó te voeren dat u een heleboel gedoe zoals misverstand, weerstand, of erger later leert voorkomen! U leert de relatie goed te houden en uw doel te bereiken.
Dat scheelt veel en maakt verschil.

Hoe ga je een lastig gesprek houden?
U leert omgaan met weerstanden en verwijten door deze te vertalen naar een vraagstelling. U ervaart hoe uw gesprekspartner in elkaar zit en hoe u daarop reageert. En U bent in staat daarin verandering teweeg te brengen!

Met behulp van diverse technieken leert u op een andere manier te luisteren: wat zegt de ander precies tussen de regels door en wat bedoelt diegene er eigenlijk mee? En hoe breng je je boodschap zo over dat de ander je goed begrijpt.

Als uw doel is om in de toekomst constructief gesprekken te gaan voeren en hier anders mee om te gaan, dan is dit een training voor U!

Communicatie en gedrag zijn hierbij leidend.

doel

U ervaart hoe u een goede dialoog kunt krijgen met de ander. U bent zich bewust hoe u richting kunt geven aan het gesprek door te begrijpen waar de ander staat. De nadruk ligt op het herkennen van uw eigen aandeel in de communicatie met de ander, ter voorkoming van misverstanden, weerstand en wellicht een conflict.

voor wie

Mediators die in 1 dag extra kennis en ervaring willen opdoen aan de hand van Dynamische Oordeelsvorming en zich zo verder verdiepen op het gebied van conflicten en onderhandelen.

En ook iedereen die beroepsmatig in het werk te maken heeft met complexe situaties waar tegengestelde belangen spelen, zoals managers, team- en projectleiders,HR professionals en adviseurs, klachtbehandelaars, en vele anderen.

opzet

Met eigen situaties aan de slag in een diverse groep, dus u leert van deelnemers uit verschillende organisaties. Na ieder theorie onderdeel wordt in groepjes geoefend.

groep

Maximaal 8 deelnemers, minimaal 6.

praktisch en leerzaam!

datum

Dinsdag 9 april ’24 van 10:00 tot 17:00 uur.

locatie

Antropia, landgoed de Reehorst, Hoofdstraat 8 te Driebergen. Naast station Driebergen-Zeist, dus goed bereikbaar met openbaar vervoer. Voor een routebeschrijving zie: antropia.nl/route

kosten

€ 425,- vrij van BTW, inclusief koffie, thee en lesmateriaal.

We geven een vroegboekkorting van € 25,- voor aanmeldingen tot 1 maand vóór de start van de masterclass. U betaalt dan geen € 425,- maar € 400,-.

aanmelden

U kunt zich voor deze dag opgeven met het aanmeldformulier of met een email naar: info@schoolvoormediation.nl

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten