De kracht van verbinding met elkaar en met de natuur

Net als bij mediation gaat het bij The Green Go! om verbinding. Het is hun missie om mensen weer te verbinden met elkaar én met de natuur met als doel de duurzame transitie versnellen. In hun actieve teamdag draait het om natuur en duurzaamheid.

Duurzaamheid is soms een lastig onderwerp op de werkvloer. Want wat is nou precies duurzaam? Wat is de meest effectieve manier om te verduurzamen? Zonnepanelen, afval scheiden, elektrisch wagenpark? Hoe wordt je product gemaakt; welke grondstoffen zijn daarvoor nodig en waar komen die vandaan? Is het mogelijk om met gerecyclede materialen te gaan werken? En hoe duur is duurzaam eigenlijk? Wat is nou het goede antwoord? En hoe breng je dat over aan je team? We staan met z’n allen aan het begin van een enorme duurzame transitie. We staan aan het begin van de stijgende lijn. Accepteren dat er nog veel onduidelijkheid is is een optie, maar je kunt ook meer inzicht vergaren.
Als ambassadeur van De Verborgen Impact brengen Elsbeth Booy en Laura Vaessen van The Green Go! meer inzicht in effectief verduurzamen. Na deze dag weet je als bedrijf én als consument wat de grootste slagkracht heeft en hoe je effectief de duurzame transitie kunt inzetten.

Ontspannen, opladen en verbinden!
Meer kennis en inzicht vergaren niet de enige uitdaging. Hoe ga je om met opgelegde regelgeving van bovenaf? Misschien is er wel weerstand op de werkvloer. Hoor je ze al puffen als het containerbegrip ‘duurzaamheid’ valt? Tijdens de teamdag wordt ook een tijd buiten in de natuur doorgebracht. Daar voeren de deelnemers samen opdrachten uit waarin kijken, luisteren, ruiken, voelen en proeven centraal staan. Een (her)waardering van de natuurlijke omgeving helpt bij het maken van duurzame keuzes. Hiermee vergroot je de intrinsieke motivatie. Je mind shift van ‘moeten’ naar ‘willen’.

In de middag gaat het team in groepjes al hun vers vergaarde kennis en inzichten inzetten in een hackthon, dat mogen ze dan aansluitend pitchen. Wie heeft het beste idee en wint The Green Challenge?

The Green Go! brengt inzicht en plezier in duurzaamheid op de werkvloer.
Deze dag staat in het teken van verbinding, met de natuurlijke omgeving én met elkaar.

“Hoe kunnen we ervoor zorgen dat mensen en bedrijven als team duurzamer gaan werken, zodat we de aarde én onszelf gezond houden?”

Lancering 28 juni
Op 28 juni 2023 organiseert The Green Go! bij het Bomenmuseum in Doorn in Het Boshuisje een superleuke ochtend om een voorproefje te geven van hun duurzame teamdag. Er zijn nog een paar plaatsen vrij!

Als ambassadeur van de Verborgen Impact vertellen ze over de meest effectieve manieren van verduurzamen en geven ze voorbeelden over hoe je die kunt toepassen in de praktijk, voor zowel bedrijven als consumenten.

Vervolgens verzorgen zij als gecertificeerde gidsen een bosbadworkshop. Daar voeren de deelnemers samen opdrachten uit waarin kijken, luisteren, ruiken, voelen en proeven centraal staan. Een (her)waardering van de natuurlijke omgeving helpt bij het maken van duurzame keuzes. Ontspannen, opladen en verbinden!

Als je wilt weten wat zo’n teamdag inhoudt en of het iets voor jullie is, kom dan naar de inspiratieworkshop!

Meld je hier aan voor 21 juni >

Let’s go!

Meer informatie over de duurzame teamdag en de lancering vind je hier >

bron: The Green Go!

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten