Teams

In teams kan door verschillende omstandigheden onrust of een conflict ontstaan. Lang niet altijd heel erg zichtbaar. Vaak onuitgesproken voelbaar. Dan is begeleiding wenselijk. Begeleiding o.m. door mediation kan uitkomst bieden.
Met onze zeer ervaren teamcoaches kunnen we dan snel tot de kern komen. Dit kan op verschillende manieren, en altijd op een veilige en degelijke manier.
Bijvoorbeeld door met alle betrokkenen vooraf door middel van individuele gesprekken te onderzoeken en te inventariseren wat er speelt en hoe dit ervaren wordt. Dan kunnen zowel vooraf als tijdens het traject met nog meer effectiviteit de juiste interventies ingezet en gemaakt worden.

Toegevoegde waarde?
Wij merkten dat hoewel de expertise verschillend is, wij vanuit een gemeenschappelijk waardepatroon gebaseerd op secure base leadership*, en systeemdenken een toegevoegde waarde bieden in het werken aan vraagstukken van complexe aard. Leiderschapsthema’s hebben nogal eens een direct effect op de samenwerkingsrelaties en juist daarom is het creëren van een secure base een uitgangspunt in ons handelen en de basis van onze interventies.
Voor ons betekent secure base en systeemdenken dat er vanuit verbinding en vertrouwen als basis in de cultuur van de organisatie, duidelijkheid en uitdagingen worden gelegd bij het potentieel in organisaties om de ontwikkeling en inzetbaarheid van dit potentieel in de organisatie vorm en inhoud te geven en de effectiviteit te optimaliseren.

Doel en resultaat?
Wij faciliteren deze ontwikkelprocessen. Onze interventies hebben tot doel om het probleemoplossend vermogen van de samenwerkenden te vergroten. Het brengt vaak nieuwe inzichten die verder en dieper gaan en effect sorteren.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten