Overleven met gescheiden ouders

Leeg je hoofd, lucht je hart.
Praten, lachen, klagen of huilen omdat je ouders gescheiden zijn kan op het forum van Villa Pinedo.

Jaarlijks horen 86.000 thuiswonende kinderen dat hun ouders uit elkaar gaan. Er wordt veel aandacht besteed aan de problematiek van ouders, maar te weinig aan die van de kinderen. Bij Villa Pinedo zijn daarom kinderen van gescheiden ouders aan het woord. Kinderen van gescheiden ouders zijn de experts en de ervaringsdeskundigen. Want wie weet er nou beter hoe het is om te leven met gescheiden ouders dan zij zelf?

Op het forum kunnen kinderen met gescheiden ouders hun hoofd legen en hun hart luchten of 1 op 1 met een Buddy praten. Hun Buddy’s zijn ervaringsdeskundigen en geven zelf raad. Hieronder een aantal vragen die kinderen hebben gesteld.

Amandel (11): Waarom schelden ouders?
Waarom schelden ouders tegen elkaar?
Bekijk het antwoord van Buddy Cas > 

Frikandelbroodjesman (11): Mijn vader wisselt van vriendinnen
Iemand tips? Mijn vader zit constant van vriendin te wisselen ene keer is het iemand uit Duitsland de andere keer een Nederlander.
Bekijk het antwoord van buddy Nina >

Demi (17): Wie kan ik vertrouwen?
Mijn ouders zijn nu ongeveer 2,5 jaar gescheiden en heb er best veel moeite mee ik zit er steeds maar tussen en de ene ouder zegt dit en de andere ouder zegt dat en mensen om mij heen zeggen ook allerlei dingen. Ik weet gewoon niet wie ik wel en niet kan vertrouwen. Ik heb het gevoel dat ik m’n eigen gevoel niet eens meer kan vertrouwen. Wat kan ik doen?
Bekijk het antwoord van buddy Iris >

Romy (10): Gisteren gehoord
Hoi ik heb gister gehoord dat mijn ouders gaan scheiden ik weet niet hoe ik er mee moet om gaan heeft iemand een tip?
Bekijk het antwoord van 5 buddy’s >

Bekijk meer vragen op het forum van Villa Pinedo >

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten