Zet het kind centraal

Het lijkt zo logisch. Om bij vermoedens van kindermishandeling ook de kinderen zelf te betrekken. Natuurlijk doe je dat. Toch blijkt dit in de praktijk makkelijker gezegd dan gedaan.

Wat zeg je dan tegen het kind? Wanneer en hoe? Bij Kind Centraal helpt Augeo Foundation je op een leuke manier om kinderen nog meer te betrekken. En bovenal begrijp jij dan als geen ander waarom dat zo ontzettend belangrijk is.

Jezelf uitdagen
Kun je nog wel wat tips en tricks gebruiken? Kijk dan naar de challenges en informatie van Kind Centraal. Bij Kind Centraal helpen ze je op een leuke manier om kinderen nog meer te betrekken. En bovenal begrijp jij dan als geen ander waarom dat zo ontzettend belangrijk is. Kom maar op!

Ga naar de quiz, poll en challenges >

Over Augeo
Augeo wil dat kinderen met liefde en in veiligheid opgroeien. Daarom versterken ze professionals, beleidsmakers en vrijwilligers om kindermishandeling en huiselijk geweld zo snel en doeltreffend mogelijk aan te pakken.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten