Wie zijn wij

 

De School voor Mediation is opgericht in 2008 en staat voor gedegen trainingen met oog voor de persoonlijke ontwikkeling van de deelnemers.

Doel en uitgangspunt is een betere communicatie en het goed houden van de relatie, zonder uw doel en belangen uit het oog te verliezen. Voor ons betekent het dat er vanuit verbinding en vertrouwen gecommuniceerd wordt en kan worden.
In onze trainingen werken we met verschillende methoden en technieken en daarmee reiken we diverse handvatten aan.
De persoonlijke ontwikkeling van iedere individuele deelnemer en het eigen leerproces staat voorop en wordt gedurende alle trainingen door een trainer/opleider gevolgd en begeleid.

Onze aanpak is leren door ervaren!

 

Hier kunt u kennismaken met een aantal van onze enthousiaste en deskundige trainers.

Oprichter

mr. Leonarda M. Telling

MfN-registermediator en trainer sinds 2003 en MfN-assessor vanaf 2012. Zij is eveneens werkzaam in het bedrijfsleven als HRM/Legal consultant en adviseert teams en medewerkers binnen organisaties. Bij de Baak (management centrum voor VNO-NCW) is zij verbonden geweest als consultant op het gebied van HRM trainingen. Eerdere cursisten omschrijven haar als: open, direct, analytisch, humorvol, respectvol, enthousiast en inspirerend.
Zie ook: davinciconsult.nl

Docenten en trainers

Ron Henkes

MfN-registermediator, trainer, begeleider en MfN-assessor, heeft het ideaal om mensen met zichzelf en met elkaar in gesprek te brengen. Dat ‘in gesprek zijn en blijven’ kan op gespannen voet staan met de vaart en ontwikke­lingen in het dagelijkse leven en in deze hectische wereld.
Mensen omschrijven Ron als helder, duidelijk, integer, authentiek en betrokken. Hij zet graag humor in en gaat voor kwaliteit, zorgvuldigheid en ontwikkeling. Met de inzet van zijn kwaliteiten in training en begeleiding wil Ron bijdragen aan een menselijke maatschappij, waarin vrijheid, betrokkenheid, vertrouwen en verantwoor­delijkheid belangrijke waarden zijn. Zie ook ronhenkes.nl

Judith van der Klei

Advocaat en MfN-registermediator, met de accreditatie Familiemediation. Ook is zij lid van de vereniging voor Familie en Jeugdrecht.
Zij heeft haar eigen kantoor, genaamd ‘Van der Klei Advocatuur & Mediation’ te Bennebroek. Zij treedt veelvuldig op als scheidings­bemiddelaar en echtscheidingsadvocaat. Als mediator is zij de neutrale procesbegeleider, terwijl zij in haar rol als advocaat meer de coach en regisseur is. Het vak Familiemediator is uitdagend en de oplossingen die mensen weten te bereiken inspirerend. Zie ook vdk-advocatuur.com

Angelique van Nistelrooij

Een ervaren MfN-registermediator, met de accreditatie Familiemediation. Zij heeft sinds 2003 haar eigen praktijk en begeleidt vele echtscheidingen, waarbij zij cliënten door alle stappen van de echtscheiding heen loodst met aandacht voor de financiële, juridische en de emotionele kant van de scheiding. Extra aandacht gaat hierbij uit naar het voortgezet ouderschap.
Voor de kinderen van cliënten uit de eigen praktijk en van collega’s, organiseert zij KIES-bijeenkomsten. Angelique geeft ook diverse trainingen in conflicthantering en mediationvaardigheden in buurt­bemiddeling, leerling­mediation op scholen en nascholing aan mediators. Zie ook: vNMT.nl

Jacqueline van der Vorm

FFP RFEA Financieel specialist, Register Financieel Echtscheidingsadviseur en MfN-registermediator, met de accreditatie Familiemediation. Sinds 2005 heeft zij haar eigen praktijk voor financiële planning en echtscheidingsbemiddeling. Daarnaast geeft ze regelmatig voorlichting over geld en financiën met haar columns in diverse tijdschriften, waarin ze ingewikkelde financiële zaken op begrijpelijke wijze uiteenzet. Zie ook vandervormfp.nl

Otte-Pieter Banga

MfN-registermediator, bedrijfskundig ingenieur, master NLP en systeem therapeut. Ervaren interim manager (CEO en COO rollen), executive coach en projectleider van omvangrijke en complexe verander- en fusieprojecten. Werkzaam binnen de media-industrie, zorgsector (fusie van ziekenhuizen, maatschappen), financiële-, bouwsector en overheidsinstanties (politie- en brandweer top). Weet de kern snel en scherp in beeld te brengen. Is pas tevreden als een bedrijf, een systeem, een project- of managementteam blijvend beter loopt. Zijn werkwijze is pragmatisch en verbindend.
Zie ook: tree-parq.nl

Gérard Vreman

Senior organisatieadviseur en coach. Hij was eerder ondermeer werkzaam als managing partner bij Twijnstra Gudde. Inmiddels is hij vele jaren als coach verbonden aan IMD business school in Lausanne. Hij heeft een eigen praktijk als organisatieadviseur en coach. Hij doceert op het terrein van coaching en op het terrein van leiderschapsontwikkeling aan enkele postdoctorale opleidingen.

B.J.C. (Sjaak) Pleiter

Sinds 1984 als advocaat, en sinds 2010 als mediator, actief in de civielrechtelijke commerciële proces- en adviespraktijk betreffende het arbeidsrecht voor bedrijven en particulieren. Naast die praktijk neemt Sjaak deel aan vakoverleg met vakgenoten, als inleider bij jurisprudentie besprekingen en als inleider en praktijkdocent bij opleidingen.

A. F. (Fleur) Tromp

Naast specialist in arbeidsrecht is Fleur Tromp deskundig in het ambtenaren­recht. Ze procedeert voor ambtenaren, docenten, werkgevers en werknemers. Zij kan bogen op een jarenlange ervaring. Ze heeft gewerkt voor de Kon. Ned. Akademie voor Wetenschappen en is in 1996 advocaat geworden. In 2010 heeft ze de Post­academische Leergang Arbeids­recht met goed gevolg afgerond.
Mr. Fleur Tromp heeft als specialisme ambtenarenrecht, waaronder ook Onderwijs­recht wordt begrepen. Vanuit de aard van haar werk heeft ze veel te maken met ‘mondige cliënten’. Ook schrijft zij regelmatig artikelen voor o.a. het Juridisch Fiscaal Magazine.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten