Kennismaken met

Dynamische Oordeelsvorming

Vrijdag 14 juni 2024, van 10:00 tot 17:00 uur.

Al sinds jaar en dag gebruikt School voor Mediation de methodiek van Dynamische Oordeelsvorming in haar Basisopleiding en andere trainingen en workshops. Als professional bent u met deze methodiek beter in staat om tot de kern door te dringen tijdens de door u gevoerde gesprekken of vergaderingen. U leert effectiever te communiceren, de relatie goed te houden en uw doel te bereiken.
Wilt u een hele dag kennismaken met deze methode van vragenstellen, dan bent u van harte welkom!

Stichting Dialoog
Deze training/workshop wordt verzorgd door en gegeven bij de Stichting Dialoog in Driebergen. U kunt zich voor deze kennismakingstraining/workshop ook opgeven bij Stichting Dialoog zelf, zie daarvoor op hun website:https://netwerk.dialoog.net/evenementen/
U vindt daar ook uitgebreidere informatie over deze dag.

Leerresultaten
Aan het einde van de training kunt u, afhankelijk van uw leerbehoefte, de volgende resultaten bereiken:

  • U kent het model van Dynamische Oordeelsvorming
  • U weet hoe oordeelsvormingsprocessen zich bij u en bij anderen afspelen
  • U heeft de werking van Dynamische Oordeelsvorming ervaren
  • U kunt beoordelen wat de waarde voor u is
  • U kunt aan de hand van verstrekte tips in de praktijk verder oefenen

doel

Kennismaken met Dynamische Oordeelsvorming als methode om uw gespreksvaardigheid en manier van doorvragen te ontwikkelen.

voor wie

Voor iedereen die behoefte heeft tijdens gesprekken en vergaderingen het eigen oordeelsvermogen en het stellen van vragen te verbeteren.

opzet

Naar aanleiding van uw ervaringen uit eigen praktijk; behandeling van de theorie en praktische oefening om de toepassing onder de knie te krijgen.

docent

Ron Henkes van Stichting Dialoog, trainer, opleider en MfN‑registermediator.

groep

6 tot 10 deelnemers.

datum

Vrijdag 14 juni 2024, van 10:00 tot 17:00 uur.

locatie

Driebergen.

kosten

€ 350,– (inclusief 21% BTW). Dit omvat het cursusgeld, het ‘Praktijkboek Dynamische Oordeelsvorming’ en verzorging gedurende de dag. Uitgebreidere informatie over kosten en voorwaarden voor deze dag vindt u op de website van Stichting Dialoog.

aanmelden

U kunt zich voor deze dag opgeven bij de Stichting Dialoog zelf

materiaal

Het Praktijkboek Dynamische Oordeelsvorming wil een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van mens en organisatie. Het boek maakt duidelijk wanneer, waar, hóe en met welke effecten u deze wijze van werken kunt inzetten, en het boek motiveert en stimileert u op uw eigen manier met Dynamische Oordeels­vorming aan de slag te gaan. Zie verder: Publicaties Stichting Dialoog.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten