School voor Mediation

Specialisatie Opleidingen en Trainingen

Van mediators wordt steeds meer deskundigheid gevraagd en ervaring in deeldisciplines van mediation. De School voor Mediation heeft voor professionele mediators de volgende trainingen ontwikkeld, die dieper ingaan op bepaalde toepassingen in mediation.

Familiemediation

Opleiding tot MfN-erkend Familiemediator

Startdatum 1: Maandag 2 oktober 2017, 8 dagen van 10:00 tot 17:00 uur.

Startdatum 2: Maandag 5 maart 2018, 8 dagen van 10:00 tot 17:00 uur.
Startdatum 3: Maandag 1 oktober 2018, 8 dagen van 10:00 tot 17:00 uur.

U heeft met goed gevolg de Basisopleiding Mediation afgerond en nu wilt u zich verder specialiseren in Familiemediation. Deze praktijkgerichte opleiding biedt u daartoe alle kansen. De Opleiding tot Familiemediator is een samenwerking van de School voor Mediation met Angelique van Nistelrooij, drs. Jacqueline van der Vorm en mr. Judith nan der Klei. De trainers voor deze opleiding zijn allen zeer ervaren in hun vakgebied en leren u graag de fijne kneepjes van dit vak!

Lees verder over de 8-daagse Opleiding Familiemediator

Arbeidsmediation

Basistraining Arbeidsmediation voor mediators

Startdatum: Nieuwe datum volgt.

We geven dit voor- en najaar een compacte 4-daagse Basistraining Arbeids­mediation. Twee arbeidsjuristen treden op als de juridische docenten in deze intensieve opleiding. In korte tijd wordt u getraind in de specifieke vaardig­heden van de Arbeidsmediator.

Lees verder over de 4-daagse Basistraining Arbeidsmediation

Overheidsmediation

Overheidsmediation

4-Daagse training ’Wat speelt er echt?’
Startdatum: Nieuwe datum volgt.

U bent geen mediator, maar heeft u beroepsmatig, in het werk, bij de overheid, semi-overheid of in het bedrijfsleven, te maken met miscommunicate of conflicten, onderhandelingen of complexe situaties waar tegengestelde belangen spelen? Dan is dit een training voor u.

Lees verder over de 4-daagse training ‘Wat speelt er echt?’