School voor Mediation

Specialisatie Opleidingen en Trainingen

Van mediators wordt steeds meer deskundigheid gevraagd en ervaring in deeldisciplines van mediation. De School voor Mediation heeft voor professionele mediators de volgende trainingen ontwikkeld, die dieper ingaan op bepaalde toepassingen in mediation.

Familiemediation

Opleiding tot MfN-erkend Familiemediator

Startdatum 1: Maandag 5 maart 2018, 8 dagen van 10:00 tot 17:00 uur.

Startdatum 2: Maandag 1 oktober 2018, 8 dagen van 10:00 tot 17:00 uur.

U heeft met goed gevolg de Basisopleiding Mediation afgerond en nu wilt u zich verder specialiseren in Familiemediation. Deze praktijkgerichte opleiding biedt u daartoe alle kansen. De Opleiding tot Familiemediator is een samenwerking van de School voor Mediation met Angelique van Nistelrooij, drs. Jacqueline van der Vorm en mr. Judith nan der Klei. De trainers voor deze opleiding zijn allen zeer ervaren in hun vakgebied en leren u graag de fijne kneepjes van dit vak!

Lees verder over de 8-daagse Opleiding Familiemediator

Overheidsmediation

Overheidsmediation

Constructief omgaan met conflicten, of ze juist voorkomen
4-daagse training voor professionals

Startdatum 1: Dinsdag 9 januari 2018, 4 dagen.  
Startdatum 2: Dinsdag 10 april 2018, 4 dagen.  

In iedere organisatie spelen verschillende belangen en liggen conflicten op de loer. Hoe voorkomt u een conflict? En als het er is, hoe zorgt u er dan voor dat een conflict gaat leiden tot verbetering van de samenwerking in plaats van schade en verslechtering van de werksfeer? In deze training leert u effectief optreden in lastige situaties.

Lees verder over de 4-daagse training ‘Constructief omgaan met conflicten’

Arbeidsmediation

Basistraining Arbeidsmediation voor mediators

Startdatum: Nieuwe datum volgt.

We geven dit voor- en najaar een compacte 4-daagse Basistraining Arbeids­mediation. Twee arbeidsjuristen treden op als de juridische docenten in deze intensieve opleiding. In korte tijd wordt u getraind in de specifieke vaardig­heden van de Arbeidsmediator.

Lees verder over de 4-daagse Basistraining Arbeidsmediation