Basisopleiding Mediation voor professionals Overzicht

doel

Mediationtechnieken en mediation-vaardigheden leren, en voor wie wil is er de mogelijkheid zich ook voor te bereiden op de kennistoets.

voor wie

  • Voor iedereen die een gedegen theoretische en praktische basis wil leggen en wil toewerken naar het afleggen van de kennistoets.
  • Voor alle professionals die mediationvaardigheden willen gebruiken in hun dagelijkse praktijk of eigen werksituatie.

Opzet

Persoonlijke leerdoelen, criteria van de kennistoets, oefenen van mediationvaardigheden, feedback en zelfreflectie.

groep

In al onze trainingen is het minimaal aantal deelnemers waar we mee starten 6.
We bieden veel persoonlijke aandacht en de volop de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen!

data

Voorjaar 2024
9 vrijdagen van 10.00 tot 17.00 uur. Inloop vanaf 09.30 uur.
– 15 en 22 maart
– 5, 12 en 26 april
– 17 en 24 mei
– 14 en 28 juni

Najaar 2024
9 vrijdagen van 10.00 tot 17.00 uur. Inloop vanaf 09.30 uur.
– 18 oktober
– 8 en 22 november
– 6 en 13 december
– 10, 17 en 24 januari ’25
– 7 februari ’25

Zie ook de agenda.

docenten

De docenten zijn: Ron Henkes en mr. Leonarda Telling, beiden met ruime ervaring als MfN‑register­mediator, trainer en coach. Leonarda en Ron zijn daarnaast ook MfN‑assessor.

Meer informatie over de docenten.

locatie

Antropia, landgoed de Reehorst, Hoofdstraat 8 te Driebergen. Naast station Driebergen-Zeist, dus goed bereikbaar met openbaar vervoer. Voor een routebeschrijving zie: antropia.nl/route

kosten

9 Dagen: € 3975,– vrij van BTW, inclusief lesmateriaal, koffie, thee en lunch of maaltijd. Niet inbegrepen zijn studieboeken (van ca. € 180,-). Voor een overzicht van de benodigde studieboeken, zie de Literatuurlijst.

De School voor Mediation is opgenomen in het CRKBO register en daarmee vrijgesteld van BTW. 

Vroegboekkorting van € 150,- voor aanmeldingen tot 2 weken vóór de start van de opleiding. U betaalt dan geen € 3.975,- maar € 3.825,-!

kennismakingsgesprek

Na een aanmelding voor de basis­opleiding nemen wij altijd eerst contact op voor een kennismakingsgesprek (gratis). In dit gesprek komen de vereiste inzet en de studie­belasting aan de orde en spreken we de wederzijdse verwachtingen door. Pas na een voor u bevredigend gesprek schrijven we u in.

geldigheidsduur

Een kandidaat onbeperkt de tijd na afronding van de MfN-erkende opleiding om het schriftelijke theorie-examen en het praktijkexamen (live of video) te behalen én de inschrijving bij het MfN te voltooien.

Zie hiervoor het Examenreglement schriftelijk theorie-examen MfN‑ register­mediator, bij punt 4 Aanmelding, lid 5 Geldigheidsduur, op de website van Intop.

PDF

Wil je alle informatie over deze opleiding nog even rustig nalezen? Download dan hier de pdf.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten